Mixa mandel, hasselnötter, paprika, tomater, vitlök, olja och kryddor i en blender eller matberedare. Smaka av med salt, häll upp i en skål. Ställ åt sidan så länge.
Tillbehör
Värm ugnen till 220°.
Kryssa alla kastanjer i toppen och ställ i grovsalt i en ugnsform.
Rosta kastanjerna i 20 minuter.
Skala så fort du kan ta i kastanjerna utan att bränna dig. Lägg åt sidan.
Fräs champinjonerna i smör och salta och peppra. Lägg åt sidan.
Fräs halverad brysselkål i lite olja tills de fått fin färg. Salt och peppra och ställ åt sidan.
Tärna två paket bacon och stek krispigt som baconchips. Häll i en sil och sila bort överflödigt fett.
Blanda ihop kastanjer, brysselkål, champinjoner och baconchips.
Grilla flanksteken och skär i tunna skivor.
Recipe by Sustainable Living at https://www.sustainableliving.se/grillad-flankstek-med-romesco-och-kastanjer/