Warning: Attempt to read property "nodeValue" on null in /customers/a/4/5/sustainableliving.se/httpd.www/wp-content/plugins/easyrecipeplus/lib/EasyRecipePlusDocument.php on line 90 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/4/5/sustainableliving.se/httpd.www/wp-content/plugins/easyrecipeplus/lib/EasyRecipePlusDocument.php:90) in /customers/a/4/5/sustainableliving.se/httpd.www/wp-content/plugins/easyrecipeplus/lib/EasyRecipePlusPrint.php on line 171 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/4/5/sustainableliving.se/httpd.www/wp-content/plugins/easyrecipeplus/lib/EasyRecipePlusDocument.php:90) in /customers/a/4/5/sustainableliving.se/httpd.www/wp-content/plugins/easyrecipeplus/lib/EasyRecipePlusPrint.php on line 176 Vildsvinsytterfilé med enris och smörstekta kantareller
Kryddblandning med sesam, enbär och senapsfrö
 
 
Ingredienser
  • 1 msk gula senapsfrön
  • 0,5 dl svarta sesamfrön
  • 0,5 tsk kummin, hel
  • 6 enbär, gärna färska
  • 10 lingon
  • 0,5 tsk Hawaiian black sea salt, havssalt
Gör så här
  1. Mixa sesamfröna i en blender.
  2. Mortla senapsfrön grovt och tillsätt sedan kummin, enbär, lingon och salt.
  3. Mixa sedan allt tillsammans en liten stund.
  4. Använd direkt, och torka resten i 200° i några minuter 3-5 och låt svalna.
  5. Förvara i en tätslutande glasburk eller flaska.
Recipe by Sustainable Living at https://www.sustainableliving.se/vildsvinsytterfile-med-enris-och-smorstekta-kantareller/